Επιστροφές

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε (αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου), πρέπει να μας ενημερώσετε εντός τριών (3) ημερών από την παραλαβή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) info@sunlightswimwear.gr γνωστοποιώντας μας τον λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης και συμπληρώνοντας το τηλέφωνο επικοινωνίας, είτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας στο 210 9933495.
Επιπλέον, πρέπει να στείλετε το/τα προϊόν/προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε στη διεύθυνση Γ. Κονδύλη 55 Αγ. Δημήτριος (Μπραχάμι), Ν. Αττικής, Τ.Κ. , έτσι ώστε μόλις παραλάβουμε να προωθήσουμε τη νέα σας παραγγελία!

Η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά ΜΟΝΟ αλλαγές/επιστροφές στην Ελλάδα. Για αλλαγές/επιστροφές από Κύπρο ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 9933495 (ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00 - 21:00 και ΣΑΒΒΑΤΟ 08:30 - 15:00) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) info@sunlightswimwear.gr

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής (εφόσον έχει γίνει ενημέρωση εντός 3 ημερών) βάσει των εγγράφων παραλαβής και αφορούν πάντα την ίδια collection. Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών, η Sunlight Swimwear διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος. Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική τους κατάσταση.

Για να γίνει η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει:
1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές.
2. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, εφόσον έχει γίνει ενημέρωση εντός 3 ημερών από την παραλαβή του.
3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ).
4. Η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν, χωρίς φθορές.
5. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που εμπεριέχεται μέσα κάποιο δώρο προσφοράς, δεν θα γίνεται η επιστροφή χωρίς να επιστρέφεται το δώρο. Για την συγκεκριμένη διαδικασία επιστροφής προϊόντος με δώρο, παρακαλούμε πριν την αποστολή του, να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για οποιαδήποτε άλλη αλλαγή το κόστος είναι 3,00€ ( επιστροφή προϊόντος ) + 3,00€ ( αποστολή νέου προϊόντος ) = 6,00€.

Αλλαγή που γίνεται για λάθος από την μεριά της  Sunlight Swimwear, η επιστροφή και η αποστολή του νέου προϊόντος, βαραίνει την εταιρεία μας.
Οι αλλαγές γίνονται σύμφωνα με τις υπάρχουσες τιμές.
Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει να τα συσκευάζετε κατάλληλα - σε ένα μεγαλύτερο κουτί - έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.
Στα Outlet προϊόντα και στα προϊόντα προσφορών γίνονται αλλαγές μόνο από την ίδια κατηγορία.


Λόγοι Επιστροφής Προϊόντος:
1. ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της «Sunlight Swimwear» σας παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο, χρώμα ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα, με έξοδα επιστροφής και αποστολής (σωστού προϊόντος) της εταιρείας μας.

2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.
Οι παραπάνω υποχρεώσεις της εταιρείας μας παύουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή το προϊόν το οποίο επιστρέφεται φέρει βρομιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα δημιουργεί την εντύπωση ότι έχει υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητας του, ή από στενή ή ευρεία έννοια ανωτέρα βία.

3. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να συμπληρώσετε στο e-mail επικοινωνίας κωδικό ή κωδικούς προϊόντων και μέγεθος και θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης μας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απ ευθείας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2105325517.

Σε περίπτωση που το προϊόν που είναι ελαττωματικό ή δεν ταιριάζει στο πόδι σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών (για μία φορά ανά παραγγελία, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση), πάντοτε κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης  και μόνο μέσω της ταχυμεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε.

4. ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης και - μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί - να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.
Παρακάτω, θα βρείτε τους όρους υπαναχώρησης.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να υπαναχωρήσετε από την αγορά που τυχόν πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, χωρίς να αναφέρετε τους λόγους ή να μας παρέχετε οποιαδήποτε εξήγηση (αναίτια υπαναχώρηση). Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται όταν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας.

Η ως άνω προθεσμία των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, ασκείται από την επόμενη της ημέρας που εσείς ή πρόσωπο που τυχόν εσείς μας υποδείξατε ως αρμόδιο για την παραλαβή των προϊόντων σας (άλλο από τον μεταφορέα) αποκτήσατε τη φυσική κατοχή των αγορασθέντων αγαθών.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με courier που θα σας υπόδειξη η εταιρεία μας. Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά του προϊόντος που έχει γίνει με μετρητά (αντικαταβολή), πιστωτική κάρτα ή και μέσω Paypal.
Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση (προϊόν και συσκευασία).
Για να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης θα πρέπει μέσα σε 14 ημέρες να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@sunlightswimwear.gr, ενημερώνοντάς μας για την υπαναχώρηση. Έπειτα κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Η χρέωση της επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει εσάς (3€) και η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για την αξία των προϊόντων ( δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής που τυχόν έχετε πληρώσει).

Διευκρινίζεται ωστόσο ότι για να πάρετε πίσω τα χρήματά σας στην περίπτωση της υπαναχώρησης, θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά έγγραφα. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Το sunlightswimwear.gr ΔΕΝ παραλαμβάνει προϊόντα τα οποία επιστρέφονται κατά την υπαναχώρησή σας και τα οποία φέρουν βρομιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα μας δημιουργούν την εντύπωση ότι αυτά έχουν υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλόλητας αυτών. (Το ίδιο ισχύει και για τις συσκευασίες)

Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του, διαφορετικά το sunlightswimwear.gr  ΔΕΝ παραλαμβάνει αυτά καθόσον συμφωνείτε ότι το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν έχει νομίμως ασκηθεί και σύμφωνα με τους όρους του παρόντος.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Θα πρέπει να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματά σας εντός  των ημερών που αναγράφονται παραπάνω,  από την παραλαβή των προϊόντων σας, η δε προθεσμία αυτή ξεκινάει από την επόμενη της παραλαβής και σε κάθε περίπτωση εντός αυτής θα πρέπει να μας έχετε επιστρέψει το προϊόν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 210 9933495 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο  info@sunlightswimwear.gr

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 9933495 αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας.