Οδηγός περιποίησης

Όλοι γνωρίζουμε ότι εύρεση του τέλειου μαγιό μπορεί να είναι μια πρόκληση . Με την βοήθεια των έμπειρων πωλητών μας όταν θα συμβεί αυτό έχοντας στα χέρια σας ένα από τα μαγιό της Sunlight swimwear είναι απαραίτητο να το διατηρήσετε σε εξαιρετική κατάσταση , ώστε να μπορείτε να το φοράτε για τα επόμενα καλοκαίρια που θα έρθουν . Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από να ανακαλύψετε ότι το αγαπημένο σας  μαγιό έχει χάσει το σχήμα , το χρώμα ή την ελαστικότητα του μετά από λίγα φορέματα .Ευτυχώς υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να για να διατηρήσετε το μαγιό σας σε κορυφαία φόρμα .

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές που η ομάδα της Sunlight swimwear προτεινει :

  1. Ξεπλύνετε το μαγιό σας μετά από κάθε χρήση : Δημιουργήστε την συνήθεια να ξεπλένετε το μαγιό σας μετά από κάθε χρήση με κρύο ή χλιαρό νερό για να αφαιρέσετε τυχών αλάτια , χλώριο , ή άμμο που μπορούν να κάνουν ζημιά στο ύφασμα .  Αυτό όχι μόνο θα βοηθήσει στην αποφυγή του αποχρωματισμού, αλλά θα εμποδίσει επίσης το ύφασμα να ξεχειλώσει  ή να φθαρεί.

  2. Πλύνετε το μαγιό σας στο χέρι: Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πετάξετε το μαγιό σας στο πλυντήριο, αλλά αντισταθείτε στην παρόρμηση! Το πλύσιμο στο πλυντήριο μπορεί να είναι πολύ σκληρό για το ευαίσθητο ύφασμα. Αντίθετα, πλύνετε το μαγιό σας στο χέρι σε δροσερό νερό με ένα ήπιο απορρυπαντικό επιμένοντας στα σημεία που έχουν εκτεθεί σε αντηλιακό σε οποιαδήποτε μορφή του (λάδι-κρεμα) . Περιστρέψτε το απαλά και μετά αφήστε το να μουλιάσει για λίγα λεπτά. Ξεπλύνετε το καλά με δροσερό νερό τα απορρυπαντικά έχουν την τάση αν μείνουν στο ύφασμα να αλλάξουν το Ph του με αποτέλεσμα να επηρεάζουν τον χημικό δεσμό της βαφής και των ινών του υφάσματος δημιουργώντας αποχρωματισμούς .

  3. Αποφύγετε το στύψιμο του μαγιό σας:Το στύψιμο του μαγιό σας μπορεί να βλάψει τις ίνες και να το κάνει να χάσει το σχήμα του. Αντίθετα, πιέστε το νερό απαλά και αφήστε το να στεγνώσει

  4. Κρατήστε το μαγιό σας μακριά από το άμεση έκθεση στο ηλιακό φως: Η έκθεση στο άμεσο ηλιακό φως μπορεί να προκαλέσει ξεθώριασμα των χρωμάτων στο μαγιό σας. Για να το αποφύγετε, βάλτε το μαγιό σας να στεγνώσει σε σκιερό μέρος.

  5. Μην σιδερώνετε ή λευκάνετε το μαγιό σας: Το σιδέρωμα ή η λεύκανση του μαγιό σας μπορεί να καταστρέψει το ύφασμα και να καταστρέψει την ελαστικότητά του. Αντίθετα, αφήστε το μαγιό σας να στεγνώσει φυσικά και αποφύγετε τη χρήση σκληρών χημικών σε αυτό

  6. Εναλλάξτε  τα μαγιό σας: Το να φοράτε επανειλημμένα το ίδιο μαγιό μπορεί να το κάνει να χάσει πιο γρήγορα το σχήμα και την ελαστικότητά του. Για να αποφύγετε αυτό, είναι καλύτερο να εναλλάσετε τα μαγιό σας, δίνοντας στο καθένα την ευκαιρία να ξεκουραστεί μεταξύ των φορεμάτων.

  7. Αποθηκεύστε σωστά τα μαγιό σας: Για να διατηρήσετε τα μαγιό σας σε άριστη κατάσταση, βεβαιωθείτε ότι είναι εντελώς στεγνά πριν τα διπλώσετε και τα αποθηκεύσετε σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.Μια πρακτική λύση είναι να τα αποθηκεύσετε σε μια μαξιλαροθήκη 

Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές, μπορείτε να διατηρήσετε τα μαγιό σας υπέροχα για τα επόμενα καλοκαίρια. Να θυμάστε, να περιποιηθείτε τα μαγιό σας με προσοχή και θα σας κάνουν να φαίνεστε υπέροχα στην παραλία ή στην πισίνα!